Υπηρεσίες

Αναλαμβάνουμε φορτία με κατεψυγμένα, φρέσκα και γαλακτοκομικα προϊόντα

Παραδόσεις σε κρουαζιερόπλοια και φόρτωση τμηματικών φορτίων, Groupage

frozen products

Κατεψυγμένα προϊόντα

Ένας κλάδος τροφίμων με τεράστια γκάμα προϊόντων (φρούτα, λαχανικά, τρόφιμα, κοτόπουλα, πίτες ) και προορισμών, κλάδος που απαιτεί ιδιαίτερη γνώση, εξειδίκευση και προσοχή κατά τη διάρκεια της μεταφοράς, λόγω θερμοκρασίας και ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες.

Επιλέγοντας σταθερές συνεργασίες με τους πελάτες μας καταφέρνουμε να τους αποφορτίσουμε από το άγχος της
μεταφοράς και να τους απαλλάξουμε
από ζημιές και διαμαρτυρίες. Με σταθερές συνεργασίες βοηθάμε και τους μεταφορείς μας να αποκτήσουν καλύτερη εξειδίκευση για κάθε φορτίο / προορισμό και να αναπτυχθούν δίπλα μας γρηγορότερα και με ασφάλεια.

fresh products

Φρέσκα προϊόντα

Ένας κλάδος ιδιαίτερος με την ικανότητα να τεστάρει ανα πάσα στιγμή την ευελιξία και την ταχύτητα προσαρμογής του μεταφορέα.

Ένας κλάδος εξαιρετικά ευαίσθητος στον προγραμματισμό καθώς περιλαμβάνει τον αστάθμητο παράγοντα, τον καιρό, αλλά και τον διεθνή ανταγωνισμό όσο κανένας άλλο! Εδώ λοιπόν μπορούν οι πελάτες να κατανοήσουν ακόμα περισσότερο την έννοια της συνεργασίας στην εφοδιαστική αλυσίδα και τον κρίσιμο ρόλο του Δια-μεταφορέα στην εκτέλεση οποιουδήποτε προγράμματος.

 

 

 

 

Γαλακτοκομικά προϊόντα

Ένας από τους σημαντικότερους εξαγωγικούς κλάδους της Ελλάδος με τεράστια ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Αποτέλεσε στρατηγική επιλογή της εταιρίας μας ώστε να στηριχθεί κάθε ένας από τους συνεργάτες μας προσφέροντας αξιοπιστία, ασφάλεια και υποστήριξη καθ’ όλη την διάρκεια του έτους με σταθερές τιμές και σταθερές φορτώσεις ανά εβδομάδα.

Με ένα εύρος δικτύου ανά την Ευρώπη και με ακρογωνιαίο λίθο την Αγγλία, που παρά τις δυσκολίες (BREXIT, Τελωνεία) δεν εγκαταλείψαμε ποτέ, συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε δίπλα σε αυτές τις εταιρείες.

Groupage

Ακόμα ένα θετικό αντίκτυπο των σταθερών συνεργασιών, είναι η αμεσότερη κατανόηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πελάτες μας. Ένα από αυτά είναι και η υπηρεσία LTL φορτίων με τελικό προορισμό την Αγγλία.

Προσφέροντας σταθερή αναχώρηση κάθε Παρασκευή από την Θεσσαλονίκη για Ιταλία, Βόρεια Γαλλία μέχρι Αγγλία ενδυναμώνουμε τη σχέση με τους πελάτες μας και βοηθάμε στην περεταίρω ανάπτυξη των πωλήσεων τους.

 

 

 

ships-cruise delivery

Παραδόσεις σε Κρουαζιερόπλοια

Ένας από τους δυσκολότερους κλάδους στα Logistics είναι η τροφοδοσία πλοίων. Ένας κλάδος που απαρτίζεται από πολλά εμπλεκόμενα μέρη, αλλά ταυτόχρονα συμπιέζεται αφόρητα με τους χρόνους παράδοσης σε διάφορες χώρες και λιμάνια.

Ακριβώς σε αυτό τον κλάδο η εταιρία μας έχει διαπρέψει με την ειλικρίνεια και τον επαγγελματισμό της, έχοντας παρουσιάσει μακροχρόνιες συνεργασίες με τους παγκόσμιους ηγέτες της κρουαζιέρας.

Ρωτήστε μας

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@dsff.eu ή γραπτό μήνυμα συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Στόλος

Διαθέτουμε κάθε τύπο και μέγεθος αυτοκινήτου τελευταίας τεχνολογίας

Box trailer

Frigo trailer

Tautliner trailer

Mega trailer

Double deck trailer

Bi-temperature trailer

Jumbo trailer

Δραστηριότητα

Κύρια δραστηριότητά μας η μεταφορά των παρακάτω προϊόντων

Αβοκάντο

Πορτοκάλι

Κεράσι

Ακτινίδιο

Σταφύλι

Βερύκοκο

Φράουλα

Κάστανο

Σπαράγγια

Ροδάκινο

Αχλάδι

Μήλο

Πιπεριά

Καρπούζι

Πατάτα

Δαμάσκηνο

Αγγούρι