Σχετικά με εμάς

Η Εταιρεία μας, μετρά πλέον 10 χρόνια ανοδικής πορείας

Απο πολύ νωρίς συνειδητοποιήσαμε πως το συστατικό που θα μας οδηγήσει στο να κανουμε το όραμά μας πραγματικότητα, στην πολυπλοκότητά του κόσμου της διαμεταφοράς, ήταν η δημιουργία συνεργασιών, σε όλο το φάσμα του μεταφορικού έργου.

Έχετε ερωτήσεις;

ds-cooperation

Απο πολύ νωρίς συνειδητοποιήσαμε πως το συστατικό που θα μας οδηγήσει στο να κάνουμε το όραμά μας πραγματικότητα, στην πολυπλοκότητά του κόσμου της διαμεταφοράς, ήταν η δημιουργία συνεργασιών, σε όλο το φάσμα του μεταφορικού έργου.

Ξεκινήσαμε από την ενδοεταιρική συνεργασία, αναζητώντας και επενδύοντας σε ανθρώπους που θα κατανοήσουν και κατά συνέπεια θα αγαπήσουν το αντικείμενο, ώστε να προβλέπουν και να συνοδεύουν τις ανάγκες των πελατών μας, από την αρχή ως το τέλος.

Στη συνέχεια, επιλέξαμε ένα ευρύ δίκτυο αξιόπιστων μεταφορικών εταιρειών, με τις οποίες μέσα από ειλικρινή και δίκαιη συνεργασία, εξασφαλίζουμε την παροχή διαθεσιμότητας μεταφορικού έργου για τους πελάτες μας.

Έχοντας λοιπόν εξασφαλίσει τη γνώση, την εμπειρία και τη διάθεση, από πλευράς των ανθρώπων της DS, δεν αναζητούμε πελάτες υπό την έννοια της διεκπεραίωσης, αλλά συνεργάτες με τους οποίους θα αλληλεπιδράσουμε ώστε να αναπτυχθούμε μαζί.

Συνοψίζοντας, η φιλοσοφία της DS είναι ανθρωποκεντρική και ως τέτοια, δεν θα μπορούσε να επενδύσει σε τίποτα λιγότερο από έντιμες και δίκαιες ανθρωποκεντρικές συνεργασίες.

Σπυρίδων Κούσης
CEO, Forwarding Manager