Υπηρεσίες

Εξερευνήστε την γκάμα των υπηρεσιών μας

Τα προϊόντα σας θα φτάσουν με ασφάλεια, στην ώρα τους και πάντα ΦΡΕΣΚΑ.

Κατεψυγμένα προϊόντα

Καθημερινά χρησιμοποιούμε κατεψυγμένα προϊόντα που αποστέλλονται από πόλη σε πόλη. Κανείς όμως δεν χρειάζεται το άγχος της αποστολής τους.
 
Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι για καθόλη την διάρκεια της μεταφοράς τα κατεψυγμένα φρούτα, τα λαχανικά, τα κρέατα καθώς και οι πίτες πρέπει να διατηρούνται στη σωστή θερμοκρασία. Ειδικά τους καυτούς καλοκαιρινούς μήνες. Κι αυτό δεν είναι εύκολο πάντα. 
 
Ένα μικρό λάθος στα logistics δεν μεταφράζεται μόνο σε χαμένο χρόνο. Είναι χαμένα προϊόντα, χρήματα και πιθανοί πελάτες. Με χρόνια εμπειρίας στον τομέα και ένα αυξανόμενο δίκτυο αξιόπιστων μεταφορέων, είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε ότι η διαδρομή των κατεψυγμένων σας προϊόντων θα είναι όσο πιο ομαλή γίνεται.
 
Δουλεύουμε με βάση την εμπιστοσύνη και την αυθεντικότητα, εστιάζοντας πάντα στη δημιουργία επιτυχημένων μακροχρόνιων συνεργασιών.

Φρέσκα προϊόντα

Η δροσιά που αφήνει στο στόμα το σταφύλι αλλά και η δροσερή τραγανή αίσθηση του αγγουριού δεν πετυχαίνεται χωρίς τον κατάλληλο συνεργάτη logistics.
 
Στον κλάδο των φρέσκων προϊόντων, κάθε λεπτομέρεια μετράει. Ο καιρός είναι απρόβλεπτος και ο διεθνής ανταγωνισμός είναι σκληρός. Ξέρουμε πόσο αγχωτικό είναι να διαχειρίζεστε αυτούς τους παράγοντες και την προσπάθεια που απαιτείται για να διατηρήσετε τα πάντα σε τάξη.
 
Πιστεύουμε στη δυνατή συνεργασία και στον κρίσιμο ρόλο μας ως Διαμεταφορέας για να διασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα σας θα φτάσουν στην καλύτερη κατάσταση.
 
Αφήστε μας να πάρουμε αυτό το φρέσκο φορτίο από τους ώμους σας και να το βάλουμε στον υπερσύγχρονο στόλο των μεταφορέων μας!

Γαλακτοκομικά προϊόντα

Τα γαλακτοκομικά προϊόντα είναι ένας από τους σημαντικότερους εξαγωγικούς τομείς της Ελλάδας και έχει γνωρίσει τεράστια ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Θέλετε να κυριαρχήσετε σε αυτόν τον τομέα; 
 
Θα χρειαστείτε αξιόπιστη και ασφαλή υποστήριξη όλο τον χρόνο για τις αποστολές των γαλακτοκομικών σας.
 
Παρέχουμε ακριβώς αυτό.
 
Με το εκτενές μας δίκτυο σε όλη την Ευρώπη και την ισχυρή παρουσία μας στην Αγγλία, έχουμε αντιμετωπίσει προκλήσεις όπως το Brexit και αλλαγές στα τελωνεία. Δεν έχουμε ποτέ εγκαταλείψει τους συνεργάτες μας, παραμένοντας δίπλα τους σε όλες τις συνθήκες.
 
Η δέσμευσή μας στους συνεργάτες μας σημαίνει σταθερές τιμές και σταθερές εβδομαδιαίες αποστολές.  Δεν χρειάζεται πια να ανησυχείτε για τις διακυμάνσεις κόστους ή τις ασταθείς παραδόσεις.

Groupage

Οι σταθερές συνεργασίες που έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια, μας βοηθούν να κατανοήσουμε και να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε, όπως η ανάγκη για αξιόπιστη υπηρεσία LTL (Less Than Truckload) φορτίου.
Κάθε Παρασκευή, προσφέρουμε τακτικές αναχωρήσεις από τη Θεσσαλονίκη προς την Ιταλία, τη Βόρεια Γαλλία και την Αγγλία, με σκοπό:
  • Να γνωρίζετε ακριβώς πότε θα αναχωρήσουν και θα φτάσουν οι αποστολές σας, επιτρέποντάς σας να σχεδιάζετε καλύτερα και να διαχειρίζεστε πιο αποτελεσματικά τα αποθέματά σας.

 

  • Να βελτιστοποιήσετε το κόστος αποστολής σας μοιράζοντας πόρους μεταφοράς.

 

  • Να επεκτείνετε με αυτοπεποίθηση την αγορά σας ενώ ελαχιστοποιείται τους πιθανούς κινδύνους.

 

  • Να εξοικονομήσετε χρόνο και να μειώσετε την πολυπλοκότητα και τον κόπο που συνεπάγεται η διαχείριση πολλαπλών αποστολών.

Παραδόσεις σε Κρουαζιερόπλοια

Ο εφοδιασμός κρουαζιερόπλοιων είναι ένας από τους πιο απαιτητικούς τομείς στα logistics.
 
Απαιτεί συντονισμό πολύπλευρο και διαχείριση αυστηρών προγραμμάτων παράδοσης στις διάφορες χώρες και λιμάνια.
 
Εδώ είναι που ξεχωρίζουμε.
 
Με την ειλικρίνεια και τον επαγγελματισμό στο κέντρο των αξιών μας, έχουμε εδραιώσει μακροχρόνιες συνεργασίες με ηγέτες στο χώρο της κρουαζιέρας παγκοσμίως.
 
Η αξιόπιστη και αποτελεσματική υπηρεσία μας διασφαλίζει ότι οι παραδόσεις σας θα φτάνουν στην ώρα τους, κάθε φορά.
 
Περισσότερα

Υπηρεσία Αποστολής Container

O κόσμος των εμπορευματικών μεταφορών αλλάζει και επεκτείνεται, το ίδιο και οι υπηρεσίες μας. Δουλεύουμε πάντα με γνώμονα εσάς, επεκτείνοντας το δίκτυό μας και τους συνεργάτες μας για να παρέχουμε τις καλύτερες λύσεις εξοικονόμησης κόστους.
 
Η καινοτόμα υπηρεσία μας, αποστολής container, είναι σχεδιασμένη να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες σας με αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία.
 
Βασικά Χαρακτηριστικά Υπηρεσίας:
Αποστολή  20 and 40-foot container
  • Cold Treatment
  • Ελεγχόμενη Ατμόσφαιρα
  • Αισθητήρες Υγρασίας και Θερμοκρασίας
  • Λύσεις Door-to-Door 
  • Αποκλειστικός συνεργάτης επικοινωνίας, για κάθε μας πελάτη
Περισσότερα

Ρωτήστε μας

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@dsff.eu ή γραπτό μήνυμα συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Ο Στόλος Μας

Διαθέτουμε κάθε τύπο και μέγεθος trailer τελευταίας τεχνολογίας

Box trailer

Frigo trailer

Tautliner trailer

Mega trailer

Double deck trailer

Bi-temperature trailer

Jumbo trailer

Δραστηριότητα

Κύρια δραστηριότητά μας η μεταφορά των παρακάτω προϊόντων

Αβοκάντο

Πορτοκάλι

Κεράσι

Ακτινίδιο

Σταφύλι

Βερύκοκο

Φράουλα

Κάστανο

Σπαράγγια

Ροδάκινο

Αχλάδι

Μήλο

Πιπεριά

Καρπούζι

Πατάτα

Δαμάσκηνο

Αγγούρι